acti

O nama

O NAM
O nama

Naša specijalizacija

Najobuhvatnije usluge ponude izgradnje i transporta

Hot Consulting Group d.o.o. specijalizirana u poslovnim sektorima kao što su transportne usluge, nisko gradnju, keramički radovi, ugostiteljstvo. Pružamo usluge cjelovitog ciklusa za domaće i strane kompanije, lokalne organizacije i institucije, kao i pojedince.

Stvaranje realnih i ostvarivih poslovna rješenja uzimajući u obzir specifičnosti različitih segmenata poslovanja naših klijenata. Osiguravanje kvalitete na svim razinama, te dosljednosti u kvaliteti, uz poštivanje principa value for money.

  • Vizija
    Naša vizija je biti visoko prepoznatljiv poslovni partner u kreiranju uspješnih poslovnih rezultata kojima ćemo ostvariti zajedničke ciljeve naših klijenata, partnera i zaposlenika putem pružanja individualnih, kvalitetnih, profesionalnih i učinkovitih usluga savjetovanja.

  • Naša Misija

    Hot Consulting group d.o.o. Ilidža je kompanija za pružanje usluga poslovnog konsaltinga, sa posebnim fokusom na pružanje potpune usluge; Nisko gradnja , keramički radovi , adaptacija , prevoz , ugostiteljstvo. Naša misija jest pronalaženje najprikladnijih sredstava za naše klijente uz pružanje individualne i visoko kvalitetne usluge poslovnog savjetovanja temeljem koje će naši klijenti ostvariti zadovoljstvo u našim uslugama.

  • Detalji

    Naš tim se sastoji od spoja iskusnih stručnjaka sa jedne strane, te mladih, kreativnih i stručno školovanih majstora sa druge strane, koji su u svakom trenutku sposobni odgovoriti i najspecifičnijim zahtjevima i potrebama klijenata. Nastojimo da predvidimo konstantne i brze promjene u zahtjevima naših klijenata i da razvijemo nove usluge kako bismo na najkvalitetniji mogući način odgovorili istim.